Seară specială pentru căpitanul Chivu, rezultat obişnuit pentru Inter. 1-3 la Napoli, după un hat-trick al lui Cavani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu a jucat aseară meciul cu numărul 200 în Serie A. Foto: GSP
Chivu a jucat aseară meciul cu numărul 200 în Serie A. Foto: GSP

Pentru Inter, meciurile pe teren străin însemnă eşecuri în acest sezon. Iar când joci pe "San Paolo", lucrurile se complică. Aseară, Chivu a bifat al 14-lea eşec stagional, al nouălea în ultimele 12 deplasări, după un 1-3 în faţa unui Napoli cu Edinson Cavani în formă mare, autorul unei "triple".

Meciul cu numărul 200 în Serie A n-a fost unul cu noroc pentru Cristi Chivu. Fundaşul român a revenit printre titularii lui Inter, mai ales din cauza listei uriaşe de indisponbilităţi, şi a purtat chiar banderola. N-a reuşit însă prea multe, în centrul uneii linii defensive de trei jucători. 

În minutul 8, ex-interistul Pandev a găsit o pasă excelentă pentru Cavani, infiltrat între Ranocchia şi Chivu, iar "Matadorul" n-a ratat din 10 metri. Inter a egalat dintr-un penalty scos de Alvarez şi transformat tot de argentinian (23), apoi Napoli a trecut în avantaj tot de la punctul cu var. 

Cavani a executat perfect, în plasa laterală (33), iar pe final (78) şi-a completat hat-trick-ul, după o fază în care defensiva Interului a fost iarăşi praf. 

Acelaşi Pandev a centrat în faţa porţii, Handanovic a ieşit pe sub balon, iar Cavani a reluat din alunecare, de lângă Juan Jesus. 

3-1 pentru Napoli, şi golul 101 pentru Cavani în tricoul "azzurrilor", în Serie A (în 135 de partide).

A fost o partidă memorabilă şi pentru un alt jucător al gazdelor, slovacul Hamsik, cae l-a egalat la numărul pe partide jucate la Napoli, 259, pe legendarul Maradona!

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Napoli este pe locul secund, cu 72 de puncte, şapte peste Milan. Inter ocupă abia locul 8, cu 53 de puncte.

NAPOLI (3-4-1-2): De Sanctis - Gamberini, Cannavaro, Britos - Maggio, Dzemaili, Berhami, Zuniga - Hamsik - Cavani, Pandev 

INTER (3-5-2): Handanovic - Ranocchia, Chivu, Juan Jesus - Jonathan, Kuzmanovic, Kovacic, Benassi, Pereira - R. Alvarez, Guarin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite