Se caută un mesaj de încurajare pentru Halep: Simona va primi un cadou special de Crăciun cu ajutorul fanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a devenit numarul 1 Mondial dupa semifinala de la Beijing. FOTO Guliver/Gettyimages

Gestul organizatorilor turneului de la Beijing, care i-au dăruit româncei un aranjament floral care a format cifra „1“, i-a inspirat şi pe susţinătorii lui Halep din România.

Drept urmare, la iniţiativa Andreei Ogăraru, soţia fostului fotbalist, George Ogăraru, un tricou cu o broderie realizată manual ce imită imensul „1“ din trandafiri se pregăteşte în aceste zile la atelierul de zestre contemporană „Mândra Chic“.

Broderia ce va fi aplicată pe tricou e cusută cu aţă de bumbac şi va fi realizată de inginerul Octavia Lung. Acesta a demarat o campanie online pentru găsirea unui mesaj potrivit care să se asocieze cu momentul şi cusătura manuală.

„Când Simona Halep a ajuns numărul 1 mondial, Andreea Ogăraru, soţia omului de sport George Ogararu, care locuieşte în Olanda, şi-a dorit ca momentul să fie marcat într-un mod cu totul aparte! Nu mai lungim vorba, ne-am oferit să gândim pentru ea o piesa de #zestrecontemporană, specială, şi iată ce a ieşit. Octavia a realizat o broderie excepţională, cu trandafiri şi fir auriu.

Vă provocăm să ne ajutaţi să găsim cel mai potrivit mesaj pentru un "Tricou Fain" special. Împreună cu Andreea îl vom alege pe cel mai potrivit. Vom crea astfel, împreună un #tricoudecolectieMandraChic“, a precizat Alina Zară, coordonatorul întreprinderii sociale „Mândra Chic“ pe pagina ei de Facebook.

La rândul ei, Andreea Ogăraru, a explicat pe pagina ei de Facebook motivele pentru care s-a gândit la această iniţiativă.

„Broderia aceasta are o poveste. Povestea începe cu reuşita Simonei Halep. Cred cu tărie că fiecare moment atât de unic cum este cel de a fi numărul 1 în lume, pentru un român, merită dăruit mai departe printr-un simbol desemnat generaţiilor ce vin din urmă. Datoria noastră este să preţuim ceea ce am primit şi să dăm mai departe.

Însă datoria noastră este sa mai şi 'naştem', să fim rodnici în creaţie. Sper ca eu şi Alina Zară Prunean să ne putem întâlni cu Simona cât mai curând, pentru a-i oferi simbolul succesului ei şi al preţuirii noastre în chip brodat. Vă rog să scrieţi cu sufletul un mesaj potrivit acestui simbol!“, a explicat Andreea Ogăraru.

Cadoul care se pregăteşte pentru Simona Halep va ajunge în posesia ei de Crăciun.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite