Săpunaru are o explicaţie simplă pentru eşecul lamentabil de la Euro: „N-a vrut mingea să intre în poartă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Săpunaru şi colegii săi s-au făcut de râs la Campionatul European
Cristian Săpunaru şi colegii săi s-au făcut de râs la Campionatul European

Cristian Săpunaru a declarat, după înfrângerea suferită în faţa Albaniei, sinonimă cu eliminarea de la Euro 2016, că îi pare rău că echipa naţională i-a dezamăgit pe români.

"Cred că ne-am dorit prea mult victoria şi am reuşit să ne dezamăgim pe noi, dar şi familiile, românii şi toţi cei care au fost alături de noi. Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat. Am atact toată repriza a doua, am avut ocazii de gol, am avut şuturi la poartă, dar nu a vrut să intre mingea în poartă. Păcat că am muncit până aici, ne-am dorit foarte mult să ne califcăm mai departe, erau şanse pentru toţi cei aflaţi aici, dar am dat cu piciorul. Am 32 de ani şi îmi doream foarte mult să ne califcăm", a declarat Săpunaru, la Pro TV.

Grupa A a fost câştigată de Franţa, cu 7 puncte, urmată de Elveţia, cu 5 puncte, Albania, cu 3 puncte şi România, cu 1 punct. Franţa şi Elveţia sunt calificate în optimi, Albania trebuie să aştepte pentru a vedea dacă se află între cele patru echipe de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament, din cele şase grupe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite