Sabrina Voinea, devastată după ce TAS i-a respins apelul. „S-a închis în cameră și plânge. Gata cu gimnastica”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a dat o decizie ciudată în cazul contestațiilor României.

Sabrina Voinea, dezamăgită după penalizarea eronată de la Jocurile Olimpice. Captură TV
Sabrina Voinea, dezamăgită după penalizarea eronată de la Jocurile Olimpice. Captură TV

Ana Maria Bărbosu solicitase mărirea notei de plecare și contestase ajustarea notei americancei Jodan Chiles la Jocurile Olimpice, în timp ce Sabrina Voinea a cerut anularea penalizării de 0,1 puncte date pentru că ar fi călcat în afara suprafeței în timpul concursului de la sol. Judecătorii au admis doar o singură cerință, au anulat mărirea notei americancei, astfel că s-a revenit la clasamentul inițial, în care Ana a ocupat locul 3 și Sabrina, 4.

Camelia Voinea: Mi s-a făcut rău când am primit vestea

Vestea a fost devastatoare pentru fiica fostei gimnaste Camelia Voinea. Aceasta a declarat plângând pentru gsp.ro că și ea și Sabrina sunt șocate. „Nici nu pot să vorbesc, plâng întruna”, a mărturisit vicecampioana olimpică de la Seul. „Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Mi-a venit rău când am primit vestea. Nici eu, nici Sabri nu mai vrem să auzim de gimnastică. Nu suntem bine, Sabri s-a închis în cameră și plânge”, a mărturisit Camelia Voinea pentru gsp.ro.

O consolare va veni din partea Nadiei Comăneci, care s-a implicat activ în cazul scandalului de la gimnastică. Într-o intervenție la Antena 3 CNN, ea a mărturisit că îi va da Sabrinei medalia de bronz câștigată la Montreal, în 1976.

Cum arată clasamentul final de la sol

1. Rebeca Andrade - 14.166

2. Simone Biles - 14.133

3. Ana Maria Bărbosu - 13.700

4. Sabrina Voinea - 13.700

5. Jordan Chiles - 13.666

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite