Sabău a plecat. Vine Trombetta?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Timişoara a rămas de ieri fără antrenor. Fostul internaţional Ioan Ovidiu Sabău a decis să renunţe la banca tehnică a bănăţenilor, deşi în urmă cu câteva zile susţinea că va rămâne pe Bega şi în sezonul următor.

„M-am decis să mă retrag de pe banca tehnică a lui Poli. I-am comunicat şi domnului Iancu, dânsul m-a înţeles foarte bine", a fost anunţul sec făcut de Sabău. Se pare că unul dintre principalele motive care l-au făcut pe Neluţu Sabău să părăsească trupa alb-violetă a fost relaţia cu suporterii, el fiind contestat tot mai vehement în ultima vreme.

Şi Contra va fi ofertat

„Neluţu Sabău va face treabă bună oriunde va merge. E un profesionist desăvârşit, are o calitate umană ireproşabilă", a remarcat finanţatorul Marian Iancu.

În locul lui Sabău, şefii celor de la FC Timişoara vor să numească un antrenor străin, preferabil italian. „Discutăm zilele acestea cu mai mulţi tehnicieni străini. Unul dintre aceştia este Maurizio Trombetta", a declarat managerul sportiv al celor de la FC Timişoara, Daniel Stanciu.

Timişorenii iau în calcul şi varianta Cosmin Contra. „Sunt convins că în cărţi este şi Cosmin Contra, ca antrenor-jucător. El era oricum antrenorul din teren şi poate să fie şi cel pe bancă", a spus şi impresarul Florin Iacob.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite