„Să cadă terenul pe ei!“ Urare pentru şefii Băncii Naţionale, după ce turneul de tenis de la Bucureşti a fost mutat la Marbella

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase şi Ion Ţiriac
Ilie Năstase şi Ion Ţiriac

Actuala ediţie a BRD Ţiriac Năstase Trophy este ultima care se va disputa la Bucureşti, de la anul competiţia urmând a fi mutată în Spania.

Motivul pentru care turneul a fost mutat la Marbella ţine de faptul că terenul principal al complexului nu are autorizaţie ISU şi nimeni nu s-a preocupat pentru a rezolva situaţia. Ilie Năstase a acuzat Banca Naţională Română că face ce vrea cu terenul de la Arenele BNR, devenit "o jucătorie pentru ei". "Din păcate s-a vorbit prea puţin despre treaba asta cu Arena Centrală. Ar trebui să îl dărâmaţi (n.r. - pe guvernatorul Mugur Isărescu), pentru că pe noi când greşim ne dărâmaţi. Nu ştiu de unde vine terenul de la Arenele BNR, dar nu cred că i-a fost făcut cadou de mama lui de la Drăgăşani, 6 hectare în mijlocul Bucureştiului. Cred că acest teren, această bază, e a românilor. Banca Naţională este a românilor, a României. Când eram eu copil, aveam cinci ani, acest teren era al Regelui Mihai. Iar Regele l-a dat Primăriei cred, iar Primăria l-a dat la MTS, că era teren de sport. După Revoluţie, cred că era Cornel Dinu atunci secretar de stat la sport, l-a dat Băncii Naţionale. Iar acum Banca Naţională face ce vrea cu el. Au făcut un hotel foarte frumos acolo, unde costă doar 5-10 euro camera pentru oamenii lor. A făcut un restaurant unde costă doar 5 lei o friptură şi 2 lei o cafea. Asta au făcut, au făcut o jucărie pentru ei. Acolo pe Central joacă multă lume, şi prietenul nostru, Enoiu, oameni mai cu burtă aşa, ca noi. Şi sper ca dacă e vreun cutremur să cadă pe ei, nu pe noi. Atâta sper. Ceauşescu a făcut în 2 săptămâni tribuna, a ridicat-o cu zece metri. Şi au venit vreo 5.000 de soldaţi s-o testeze dacă nu cade. Şi nu o să cadă nici acum", a adăugat Năstase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite