Rusia, „oaia neagră“ a lumii civilizate: Gazprom a pierdut încă un contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Putler

Dacă războiul din Ucraina se va prelungi, Rusia riscă să ajungă în situaţia în care se află, astăzi, Coreea de Nord. Adică, o ţară izolată cu care nu vrea să aibă de a face nimeni, la nivel internaţional!

Firmele din Rusia simt deja efectele războiului declanşat de Vladimir Putin! Dincolo de faptul că sunt boicotate şi scoase din circuitele internaţionale, ele sunt în imposibilitatea de a-şi cumpăra expunere mediatică, chiar dacă sunt dispuse să plătească pentru acest lucru!

În Germania, Gazprom, sponsorul clubului de fotbal Schalke 04 din 2006, tocmai şi-a văzut numele şters de pe tricourile acestei formaţii. Iar asta pentru că nemţii au renunţat, în mod oficial, la contractul de sponsorizare cu Gazprom, în valoare de 10 milioane de euro pe an.

Parteneriatul Schalke 04 - Gazprom, prelungit din 2016, reprezenta o sursă importantă de venit pentru nemţi, într-un moment dificil, în care echipa se află în liga a doua, pe locul 5 din 18. Chiar şi aşa, oficialii clubului Schalke au considerat că, având în vedere ce se întâmplă în lume, au mai mult de pierdut decât de câştigat de pe urma colaborării cu Gazprom, motiv pentru care au reziliat contractul, în mod unilateral.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite