Rooney e „supărat şi confuz” după declaraţiile antrenorului David Moyes. Vestea că va sta în umbra lui Van Persie îl face să-şi dorească tot mai mult transferul la Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wayne Rooney FOTO: manutd.com
Wayne Rooney FOTO: manutd.com

Rooney s-a declarat „supărat şi confuz” în legătură cu declaraţiile antrenorului său care îl vrea la echipă doar pentru eventualitatea în care Van Persie se va accidenta.

Problemele referitoare plecarea lui Rooney de la Manchester s-au agravat ieri când atacantul englez s-a arătat frustrat de planurile de viitor ale lui David Moyes în ceea ce-l priveşte. El a menţionat că e dezamăgit de deciziile clubului din ultima perioadă şi că nu va accepta în niciun fel rolul din umbra lui Van Persie.

David Moyes a declarat săptămâna trecută pentru ziariştii de la Sunday Sport că Rooney nu e de vânzare şi că are un rol important la Manchester în acest moment.

„În general, gândul meu referitor la Wayne este că, dacă din orice motiv, Robin van Persie nu va fi apt pentru joc, vom avea nevoie de el (n.a. Rooney). Vreau cât mai multe opţiuni posibile.”, a mai adăugat antrenorul David Moyes.

Jucătorul de 26 de ani are contract cu cei de la United încă doi ani şi crede că nu mai are nimic de dovedit la această echipă pentru a fi  nevoit să îşi câştige locul în fruntea atacului lui Manchester.

Tot acest scandal al putea fi benefic pentru Chelsea care continuă demersurile pentru transferul lui Rooney. Jose Mourinho şi-a reiterat admiraţia pentru acest jucător într-un interviu acordat ieri postului BBC, crescând presiunea asupra deciziei atacantului.

Un transfer la Chelsea ar însemna pentru londonezi o investiţie de aproape 93 de milioane de euro, ei trebuind să plătească, pe lângă suma de transfer de 60 de milioane, şi clauza de reziliere a precedentului contract, în valoare de 32,5 milioane. În plus, Chelsea va fi nevoită să plătească jucătorului suma de 230 de mii de euro pe săptămână.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite