Rooney confirmă plecarea de la United: "Nu-mi voi prelungi contractul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wayne Rooney  EPA
Wayne Rooney EPA

Atacantul englezilor de la Manchester United a confirmat astăzi, printr-un comunicat, iminenta sa plecare din curtea grupării de pe "Old Trafford".

"M-am întâlnit cu directorul general David Gill săptămâna trecută, însă nu mi-a dat asigurările pe care le-am cerut pentru a continua. I-am spus că, în aceste condiţii, nu-mi voi prelungi contractul", a comunicat Rooney.

Legendarul tehnician al lui United, Sir Alex Ferguson, a explicat în urmă cu câteva zile că Rooney a intenţionat să-şi găsească o altă echipă încă de la începutul sezonului. „Nu înţelegeam ce se întâmplă şi de ce vrea să renunţe la un club unde a obţinut atâtea victorii. Noi am încercat să-l ajutăm mereu atât profesional cât şi în viaţa privată. Trebuie să-i lăsăm uşa deschisă", a precizat Ferguson.

Degradarea relaţiilor dintre cei doi s-a văzut cel mai bine la meciul din etapa trecută (2-2 pe teren propriu cu West Bromwich, echipa lui Gabi Tamaş), când atacantul care a marcat 149 de goluri în 364 de meciuri pentru United a fost lăsat pe banca de rezerve. Mai mult, fotbalistul a ţinut să precizeze că nu a fost în niciun moment accidentat la gleznă, aşa cum susţinea antrenorul său. „Nu ne-am certat niciodată. Cred că trebuie să înţelegi mecanismul acestor situaţii cînd un jucător vrea să plece", a mai spus Alex Ferguson.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite