România U-19, gata de Euro 2022: Tricolorii mici şi-au aflat grupa la turneul final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Văsâi, selecţioner România U19. FOTO: frf.ro
Adrian Văsâi, selecţioner România U19. FOTO: frf.ro

Tricolorii pregătiţi de Adrian Văsâi vor evolua, în Slovacia, în cadrul întrecerii continentale, programate pentru perioada 18 iunie – 1 iulie.

Tragerea la sorţi a început la ora 13:00, la X-Bionic Sphere din localitatea Samorin-Cilistov (Slovacia) şi a fost oficiată de ambasadorul turneului, fostul fundaş slovac Martin Skrtel, internaţional cu peste 100 de meciuri şi jucător al lui Liverpool (2008-2016)

Slovacia, din postura de ţară-gazdă, a fost automat pe poziţia 1 din Grupa A. S-a decis componenţa celor două grupe de câte 4 echipe, în urma acestei faze cele mai bune două echipe din fiecare grupă mergând în semifinale şi calificându-se implicit la Mondialul U20 din 2023 găzduit de Indonezia. Pentru al cincilea loc european la Mondial se joacă baraj între locurile 3 din cele două grupe.

Meciurile din grupe se vor disputa pe 18, 21 şi 24 iunie (Grupa A), 19, 22 şi 25 iunie (Grupa B), semifinalele şi barajul pentru Mondialul U20 pe 28 iunie, iar finala turneului, pe 1 iulie.

GRUPA A (meciuri la Trnava şi Dunajska Streda)

Slovacia

ROMÂNIA

Italia

Franţa

GRUPA B (meciuri la Banska Bystrica şi Ziar nad Hronom)

Anglia

Israel

Câştigătoare grupa de Elită 6

Austria

A opta echipă de la EURO va fi decisă în prima parte a lunii iunie, dintre Olanda (gazdă), Ucraina, Serbia şi Norvegia (grupa de Elită 6). Programarea meciurilor a fost amânată din cauza războiului din Ucraina.

SURSĂ: FRF.RO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite