România le-a scârbit pe handbaliste: „Le faceţi praf la înfrângeri!“, Oana Manea a izbucnit la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Manea s-a lăsat de handbal, în această vară, la 34 de ani
Oana Manea s-a lăsat de handbal, în această vară, la 34 de ani

Românii s-au obişnuit ca decembrie să fie luna handbalului, iar fetele să strălucească fie la Europene, fie la Mondiale. Acum însă, naţionala a dezamăgit în Japonia.

România are două victorii şi două înfrângeri la Mondialul japonez. Din păcate, partidele castigate au fost împotriva unor naţionale de mâna a treia şi a patra, iar cele pierdute în compania adversarelor cu care, teoretic, ne băteam la calificare.

În ciuda acestor rezultate, Oana Manea, cu 193 de selecţii şi 433 de goluri pentru România, a fost indignată de modul în care sunt tratate fostele ei colege. Prezentă în studioul Digi Sport, fosta handbalistă a avut un discurs dur după înfrângerea cu Muntenegru.

Ce a spus Oana Manea?

*Pretenţiile sunt foarte mari. La cât de mult sunt criticate fetele, mi se pare că preteníile sunt prea mari. Ne lipsesc foarte mult Laslo şi Buceschi (n.r. - lăsate acasă din cauza scandalului de dopaj de la Corona Braşov), asta e părerea mea. S-a întâmplat ce s-a întâmplat şi îmi pare foarte rău.

*Nu e normal ca după înfrângeri să fie reacţii de genul <<Să vă fie ruşine! Sunteţi cele mai slabe>> şi alte astfel de cuvinte. La victorie, le ridică în slăvi, la înfrîngere le faci praf! Fetele fac totul ca să câştige, fiţi siguri.

*Am avut emoţii foarte mari astăzi. M-am trezit de la 6 dimineaţa ca să aştept meciul. Fetele îşi doresc foarte mult, dar, uneori, atâta pot, trebuie să înţelegem.

*Cel mai mult am vorbit cu Bebe (n.r. - Gabi Perianu), de ea sunt mai apropiată. E genul de persoană care îşi doreşte enorm şi are, uneori, momente în care cade şi cade foarte mult. Sunt multe jucătoare din lotul României care nu prea joacă la echipele de club. 

*Chiper merita să fie acolo. Ca extremă, pentru mine ea e numărul 1. Nu ştiu de ce n-a selecţionat-o, dar pentru mine Laura e prima pe acel post.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite