Robert Turcescu o atacă extrem de dur pe Nadia Comăneci pentru că face reclamă la margarină. Reacţia lui Mircea Badea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Turcecu
Robert Turcecu

Reclama la margarină în care apare Nadia Comăneci l-a înfuriat peste măsură pe Robert Turcescu. Acesta a postat un mesaj dur pe facebook, după care l-a şters, speriat probabil de avalanşa de mesaje potrivnice.

Robert Turcescu s-a declarat indignat de faptul că "Zeiţa gimnasticii româneşti" promovează un produs cum este margarina. El a scris pe contul său de facebook următoarea postare: „Nadia Comăneci poate să-şi bage-n fund reclama ei la margarina? Vai mama ei de cerşetoare, ce-a ajuns… I-aş da numai zece… şuturi în fund! O nemernică, vinde otrava pe arginţi!”, a scris Robert Turcescu, pe Facebook.

Apoi, Turcescu a şters această postare, fiind contrat dur de mai mulţi dintre cei care au răspuns. 

Mircea Badea nu a rămas dator: "Atunci când am spus eu ceva despre Alina Dumitru (n.r. - campioana olimpică la judo), mi-au sărit în cap o grămadă de deontologi. Acum, că Turcică s-a luat de cea mai bună sportivă din istoria României, toată lumea tace mâlc", a spus Badea. 

Mircea Badea a revenit cu o postare pe facebook: "Da Turcescu, e în regulă să-i spui unei femei să-şi bage lucruri în fund, să o ameninţi cu bataia, să o înjuri de mă-sa (într-un mod agramat) şi să o faci şi cerşetoare. Cine se întreabă dacă eşti zdravăn la cap de fapt «apără margarina». Te-aş înjura, dar eşti sensibil şi fricos cu bărbaţii. Aşa că reformulez: se pare că mama ta a mâncat multă margarină în timpul sarcinii", a scris Mircea pe Facebook.

Postarea lui Robert Turcescu pe facebook

image

 Reclama Nadiei Comăneci la margarină:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite