Rivalii Stelei plâng de mila steliştilor: Dacă mai pleacă şi Keşeru, nu mai au cu ce încropi o echipă de Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a transferat în această iarnă doi jucători de bază, Sânmărtean şi Szukala, care au plecat la Al Ittihad, în Arabia Saudită. În schimb, campioana l-a adus doar pe Tamaş, iar perspectivele nu sunt deloc roz pentru viitorul european al roş-albaştrilor.

Steaua vinde ca să supravieţuiască. Asta este impresia generală lăsată de campioana României, după transferurile lui Sânmărtean şi Szukala, doi dintre cei mai buni jucători stelişti în turul de campionat. În schimb, campioana l-a luat gratis pe fostul dinamovist Gabi Tamaş şi, potrivit oamenilor de fotbal din România, viitorul european al echipei e pus în pericol dacă nu vor mai fi efectuate şi alte transferuri importante.

Spre exemplu, Dinu Gheorghe, încă preşedinte la Rapid, a comentat situaţia Stelei şi a explicat că dacă şi Keşeru va fi transferat, atunci şansele roş-albaştrilor de a merge în grupele Ligii Campionilor vor fi aproape nule. ”Steaua are o politică clară în acest moment pentru că nu mai participă în Europa şi vânzarea de jucători este o sursă de venit pentru patronul Stelei. Din ce am auzit acolo sunt salarii de zece ori mai mari ca la Rapid. 

Nu uitaţi, însă, că la vară pleacă sigur Rusescu şi Bourceanu. Dacă mai pleacă şi Keşeru, Steaua chiar că nu va mai avea cu ce să încropească o echipă cu pretenţii pentru Champions League. Părerea mea, a unui om care zic eu că se pricepe la fotbal, este că dacă în aceste şase luni nu construiesc o echipă pentru august, atunci nu ştiu ce şanse vor avea. Steaua n-a luat pe nimeni până acum. I-a luat pe Tamaş şi pe Enceanu, dar nu poţi avea pretenţii de UCL cu Enceanu. Nu s-au dus cu Stanciu şi cu Iancu, care aveau în comparaţie cu Enceanu meciuri în Liga 1, goluri marcate", a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite