Răzvan Lucescu, traumatizat: Suferința despre care a vorbit, în premieră, în România VIDEO

0
Publicat:

Răzvan Lucescu (54 de ani) e, de obicei, un tip foarte reținut în declarații, mai ales când dă interviuri în țară. Explicația: știe că presa românească, una destul de agresivă, e în stare să facă un caz național, un scandal, din orice afirmație un pic mai dură. Avem numeroase exemple, în acest sens, motiv pentru care tot mai mulți antrenori români, care activează în afara țării, se feresc de contactele cu presa din România. Cu excepția lui Marius Șumudică!

Lucescu jpg

Revenind la Răzvan Lucescu, acesta a participat acum la podcastul PodGrant, într-un cadru relaxat, în care a fost în largul său. Ceea ce s-a văzut și în limbajul nonverbal al antrenorului de la PAOK Salonic, dar și în subiectele abordate. Printre care și o experiență traumatizantă care i-a marcat copilăria.

Ce a povestit Răzvan Lucescu?

*Când eram mic simțeam un fel de bullying pentru că eram băiatul lui Mircea Lucescu. Mi se reamintea constant. Că școala o fac datorită lui Mircea Lucescu și a relațiilor sale, că examenele le-am luat tot așa, că fetele erau cu mine din interes, că prietenii tot la fel. La fotbal, nu mai vorbesc, tot ceea ce făceam era pentru că aș fi fost băiatul lui Mircea Lucescu. Trăiești niște frustrări ... Au rămas frustrări, dar, în final, le-am depășit, iar aici Rapidul m-a ajutat enorm.

*Acum câteva zile, la Salonic, vorbeam cu băiatul meu, care m-a vizitat și a deschis subiectul acesta. Mi-a zis: «Crezi că pentru mine și Marilu - fata mea - ne e ușor ca să ai în spate bunicul (n.r. – Mircea Lucescu) și pe tine, care ai reușit și ai creat o presiune uriașă în interiorul nostru?».

VEZI AICI, INTEGRAL, PODCASTUL CU RĂZVAN LUCESCU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite