Răzvan Lucescu, lăsat mască: Golul anului în Marseille - PAOK Salonic, cu o execuţie ireală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dimitri Payet
Dimitri Payet

Conference League e doar a treia competiţie europeană, după Liga Campionilor şi Liga Europa. Joi seară însă, a furnizat o fază care face înconjurul lumii.

Marseille - PAOK Salonic a fost un meci despre care s-a scris mult, înainte de primul fluier, şi care acum, cu siguranţă, va oferi „Faza zilei“ la mai toate ştirile sportive.

Dacă înaintea confruntării din sferturile Conference League, partida din Franţa a ieşit în evidenţă din motive nedorite, după cum „Adevărul“ a scris aici, joi seară, pe „Stade Vélodrome“ s-a marcat un gol fabulos, probabil, cel mai frumos din 2022!

Gazdele au deschis scorul prin Gerson (13), dar la pauză a fost 2-0 pentru Marseille după ce Dimitri Payet (35 de ani) a reuşit acest gol fenomenal, sub privirile lui Răzvan Lucescu, antrenor la PAOK:

Nu e prima dată când Payet reuşeşte să marcheze cu un şut fabulos. La meciul de deschidere de la Euro 2016, pe „Stade de France“, el a adus victoria Franţei în faţa României, scor 2-1, cu această execuţie incredibilă, în minutul 89:

Conference League, sferturi, tur, joi seară

*Feyenoord - Slavia Praga 3-3

*Bodø / Glimt - AS Roma 2-1

*Marseille - PAOK Salonic 2-1

*Leicester - PSV 0-0

Meciurile retur sunt programate pentru 14 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite