Rapid a găsit înlocuitor pentru Horațiu Moldovan. O nouă lovitură dată de Gică Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Aioani va fi noul portar al Rapidului, după ce giuleștenii s-au despărțit forțat de Horațiu Moldovan, a cărui clauză de reziliere a fost plătită de Atletico Madrid.

Marian Aioani este noul portar al Rapidului. Foto Farul TV
Marian Aioani este noul portar al Rapidului. Foto Farul TV

Lăsați cu poarta descoperită în plin campionat, rapidiștii au încercat mai multe variante. Pe lista lor s-a aflat și Silviu Lung junior, dar clubul giuleștean nu a vrut să plătească suma cerută de Poli Iași, 250.000 de euro. A mai fost tatonată soluția Andrei Vlad, rezerva de la FCSB, și un goalkeeper sârb, dar până la urmă vișiniii au bătut palma cu Gică Hagi.

Portarul cu 103 meciuri la Farul în cei doi ani și jumătate petrecuți la Farul va fi achiziționat de Rapid cu 400.000 de euro, jumătate din suma pe care a încasat-o de la Altetico Madrid pentru Horațiu Moldovan. Marian Aioani urmează să semneze un contract valabil trei ani și jumătate cu giuleștenii, pentru care ar putea debuta în weekend, la meciul cu Dinamo, scrie DigiSport.

Farul nu a plătit niciun ban pentru a-l transfera pe Marian Aioani de la Chindia, în 2021, astfel că Gică Hagi iese din nou pe plus. Managerul constănțenilor s-a asigurat că va mai obține ceva bani, el negociind și 20% dintr-un transfer viitor al portarului de la Rapid

Al cincilea transfer al iernii la Rapid

Marian Aioani este al cincilea fotbalist transferat de Rapid în această iarnă. Giuleștenii i-au mai adus pe Ermal Krasniqi, cumpărat cu un milion de euro de la CFR, Borisav Burmaz, transferat cu 400.000 de euro de la Vozdovac, Florent Hasani, transferat de la KF Tirana în schimbul a 300.000 de euro, și Damjan Djokovic, luat după ce și-a reziliat contractul cu FCSB.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite