Rapid a căzut din lac în puţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După victoria împotriva lui Gaz Metan, Rapid întîlneşte joi, de la 21:30, pe CFR Cluj, fără 5 dintre jucătorii importanţi ai echipei.

Victoria cu Gaz Metan a fost una cu sacrificii pentru giuleşteni. Dacă excluderile lui Marius Constantin şi Costin Lazăr  din lotul Rapidului nu mai reprezintă o noutate, giuleştenii nu vor putea conta nici pe portarul Mircea Bornescu, care a văzut al doilea cartonaş galben şi, automat pe cel roşu, după finalul partidei, pentru un conflict aprins cu jucătorul celor de la Gaz Metan, Markovici. Vladimir Bozovici şi Nicolae Grigore au primit cartonaşe galbene şi vor sta şi ei o etapă pentru cumul de avertismente.

La toate acestea se adaugă şi conflictul dintre antrenorul Marius Şumudică şi Ovidiu Herea, fotbalist care a răbufnit în momentul în care a fost schimbat (60). Jucătorul de 25 de ani a protestat vehement în momentul înlocuirii, a dat din mînă a lehamite, neînţelegînd decizia, în timp ce antrenorul îi făcea semne să părăsească mai repede terenul. Nervos, Herea nu a mai rămas pe bancă, mergînd direct la vestiare, unde s-a răzbunat pe tot ce i-a ieşit în cale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite