Răducioiu, omul serii în noaptea de Revelion: a făcut show la Pro TV, apoi a oferit marea surpriză VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Răducioiu a avut o noapte dintre ani care poate fi catalogată oricum, numai banală nu! Pentru că fostul mare fotbalist a fost în prim-plan, atât din punct de vedere mediatic, cât și printr-o mutare-surpriză care i-a întregit Revelionul de neuitat!

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

În primul rând, Răducioiu (53 de ani) a participat la emisiunea difuzată de Pro TV pentru Anul Nou, alături de Andreea Marin (48 de ani). Ei au și cântat celebra melodie L'appuntamento (n.r- întâlnirea). Imaginile cu Răducioiu s-au viralizat deja în mediul online.

Apoi, după acest show, Florin și-a continuat recitalul. Și, potrivit Digi Sport, a cerut-o în căsătorie pe Andreea Albăstroiu, cu 10 ani mai tânără ca el. „Am spus DA!“, a scris Andreea pe pe InstaStory, potrivit sursei citate.

Andreea și Florin împreună
Andreea și Florin împreună

Așadar, după o relație de patru ani cu Andreea Albăstroiu – e secretar economic la Biroul de Promovare Comercial-Economică de la Milano – Florin se pregătește de a doua căsătorie. Din prima, una de 23 de ani cu italianca Astrid, Răducioiu are doi copii, Andrea și Alessandro.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite