Radu Voina pune degetul pe rană după eşecul cu Norvegia: „Cristina e singura jucătoare! Unele nu au ce căuta în lot“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner al echipei naţionale, Radu Voina, crede că România stă într-o singură handbalistă de top, Cristina Neagu.

După eşecul cu Spania de marţi, România a pierdut şi meciul cu Norvegia de la Campionatul Mondial de handbal.

Tricolorele vor merge în optimi de pe locul al patrulea al Grupei D şi vor juca împotriva liderului Grupei C, care se va alege vineri dintre Franţa şi Brazilia. 

Fostul selecţioner Radu Voina a pus punctul pe i după înfrângerea cu Norvegia. 

"De ce nu am avut contraatacuri? Extremele nu au mers, pivotul la fel. Sigur că e un eşec, nu e o tragedie, dar nu am văzut niciun plus faţă de meciul cu Spania.

Cristina e singura jucătoare, restul dau pase în stânga şi în dreapta. Neagu e singura trăgătoare din echipa noastră, să fim sinceri, şi chiar şi ea mai face greşeli, dar ea încearcă. Sunt anumite handbaliste care nu îşi au locul la acest Campionat Mondial.

Am ajuns să fim mulţumiţi că am pierdut doar cu patru goluri", a spus Radu Voina la DolceSport. 

"Cu Rusia nu există meci amical. Dacă ruşii te prind, îţi dau cât cuprinde. Deci cu siguranţă Rusia va juca handbal cu motoarele în plin", a mai spus Voina. 

"E o problemă de VALOARE! Locurile de sus sunt ocupate şi noi nu avem valoare de medalii. Sunt mai bune ca noi, şi Norvegia, şi Spania, că ne place sau nu. Noi vrem prea mult", a spus Radu Voina. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite