Radu Drăgușin, la prima reușită în Serie A. Gol superb, de 3 puncte, pentru Genoa VIDEO

0
Publicat:

Radu Drăgușin, cel mai bine cotat fotbalist român al momentului (10 milioane de euro, conform Transfermarkt), a marcat unicul gol al celor de la Genoa în partida cu Verona, în etapa a 12-a din Serie A. A fost prima reușită a fundașului în prima ligă italiană, românul înscriind pentru ”grifoni” de patru ori în sezonul trecut, dar în Serie B.

"Am trăit o mare emoție când am înscris. Am mai fost aproape să marchez cu Salernitana, dar importante sunt cele 3 puncte câștigate de echipă. Dedic acest gol familiei mele și celor apropiați, de asemenea. Este o recompensă pentru munca grea pe care am depus-o în această perioadă", a declarat Radu Drăgușin pentru Sky Sport Italia.

"Sunt foarte tânăr și trebuie să capăt foarte multă experiență. Sunt în creștere și am un singur țel: vreau să devin cel mai bun! Am crescut la Juventus și am învățat foarte multe de la Bonucci și Chiellini. Trebuie să o țin tot așa și să muncesc. Această victorie ne va ajuta să ne păstrăm calmul", a completat fundaşul român.

Radu Drăgușin a fost cumpărat de Genoa de la Juventus. Foto Facebook
Radu Drăgușin a fost cumpărat de Genoa de la Juventus. Foto Facebook

Fundașul central român a primit nota 7 în Tuttomercatoweb pentru evoluția din meciul cu Verona, cea mai mare a meciului. ”Trimis în ofensivă ca un atacant de ocazie, a trimis un voleu excelent direct în poartă. Primul gol în Serie A aduce trei puncte”, a notat sursa citată. Aceeași notă a primit ”tricolorul” în Gazzetta dello Sport.

Radu Drăgușin, om de bază la națională pentru meciurile cu Israel și Elveția din preliminariile Euro 2024, a evoluat în toate cele 12 partide jucate de Genoa în acest sezon. Formația sa ocupă locul 13 în Serie A, cu 14 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite