Radu Drăgușin a debutat pentru Tottenham. Românul era să-și îngroape echipa la ultima fază VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tottenham a remizat cu Manchester United, scor 2-2, într-un meci superb care a contat pentru etapa cu numărul 21 din Premier League. Lăsat pe banca de rezerve la început, românul a fost trimis în teren la scorul de 2-2, în minutul 85, astfel că a jucat primele sale 10 minute pentru londonezi.

radu dragusin facebook auto x2 jpg

Pe „Teatrul viselor”, fundașul român l-a înlocuit pe Oliver Skipp. Tottenham evolua în acel moment într-un sistem cu 3 apărători centrali. Drăgușin a fost trimis în dreapta defensivei. La scurt timp, coechipierul Van de Ven a acuzat dureri musculare și a fost înlocuit. Drăgușin i-a luat locul în centrul liniei de 3 fundași.

Românul nu s-a complicat deloc, pasând ori la portar, ori în extrema stângă și în cele 10 rânduri în care a atins mingea. Totul a fost perfect până la ultima fază a meciului, când o eroare de plasament era să îngroape echipa lui Ange Postecoglou. În minutul 90+5, Bruno Fernandes a centrat în careul lui Spurs. Radu Drăgușin a strâns alături de celălalt fundaș central lângă Hojlund, astfel că McTominay s-a infiltrat în spatele lor și a lovit mingea cu capul. Norocul londonezilor a fost că balonul nu a fost cadrat perfect, astfl că partida s-a încheiat la egalitate.

Următorul meci e contra lui City, în Cupa Angliei

Dacă Tottenham ar fi luat gol, românul ar fi împărțit vina cu apărătorul lateral Udogie, care nici el nu s-a poziționat corect. Însă totul e bine când se termină cu bine, astfel că antrenorul Postecoglou poate corija inerentele greșeli de început ale lui Drăgușin, care nu e obișnuit cu noii săi coechipieri.

Momentul debutului lui Radu la Tottenham a fost sărbătorit de prietena sa, Ioana Stan, care a urmărit disputa de la Manchester din fața televizorului. Când a fost introdus pe teren, în minutul 85, aceasta a scris: „Sunt atât de mândră de tine, iubitule!”. În următoarea partidă, Spurs o va întâlni pe campioana Manchester City într-un meci din Cupa Angliei, iar fundașul român de la Tottenham ar putea fi din nou utilizat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite