Rădoi ia în calcul plecarea de la echipa naţională! În ce condiţii spune că îşi va da demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE / Robert Ghement
FOTO EPA-EFE / Robert Ghement

Selecţionerul Mirel Rădoi a vorbit, miercuri, după eşecul cu Austria, scor 0-1, şi a spus că va analiza varianta de a părăsi conducerea echipei naţionale.

Prima declaraţie referitoare la o eventuală plecare a fost enigmatică şi a venit imediat după terminarea meciului dela Ploieşti. "Nu ştiu dacă putem vorbi de reconfirmare. Până în noiembrie va trebui să vedem care sunt progresele, dacă au existat, iar după dubla din noiembrie vom vedea cum vor sta lucrurile. Dacă progresul nu va exista, va trebui să ne gândim la altcineva. Probabil că luna viitoare foarte multă lume va fi mai fericită. Nu ştiu. Poate vom câştiga cele două partide", a spus Rădoi, la ProTV. 

Ideea demisiei a fost detaliată de selecţioner şi la conferinţa de presă, "Aşteptăm şi celelalte două partide şi după aceea, în noiembrie, putem să ne punem la masă, să discutăm, să vedem care sunt gândurile conducerii, după aceea vedem care sunt gândurile mele, dacă există vreun progres, dacă putem continua sau nu, pentru că nu vreau să stau în faţa dumneavoastră, pe acest scaun doar prin prisma de a mă numi selecţionerul României. Dacă voi considera că nu există progres şi că nu voi putea îmbunătăţi ceva, atunci ar fi bine să ne vedem de treaba noastră şi să vină altcineva care să vă satisfacă plăcerile. În momentul în care am semnat, foarte multă lume a spus de ce nu am semnat un contract pe patru ani, acum, după trei meciuri, mi se cere demisia. E clar că în momentul de faţă nu eu sunt ăla care să fiu incoerent", a spus Rădoi, la conferinţa de presă după meciul cu Austria.

Miercuri seara, într-un meci din etapa a 4-a a Grupei I din Divizia B a Ligii Naţiunilor, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, România a fost învinsă de selecţionata Austriei, scor 1-0 (0-0), singurul gol al meciului fiind marcat de Schopf, în minutul 76.

Ultimele trei meciuri oficiale ale României au reprezentat tot atâtea eşecuri. În decurs de o săptămână, tricolorii au pierdut cu Islanda, 1-2, în barajul pentru turneul final al CE, 0-4, cu Norvegia şi 0-1, cu Austria, în Liga Naţiunilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite