Principala favorită, eliminată de la US Open şi plină de nervi: Cum a izbucnit în faţa ziariştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E clar că „bulaׅ“ creată de organizatori la New York are un efect negativ asupra sportivilor din punct de vedere mental. În decurs de doar câteva ore, două jucătoare au avut căderi nervoase.

Mulţi au crezut că, în absenţa unor nume importante de pe tabloul feminin, mai precis şase din primele zece jucătoare ale lumii, Karolina Pliskova (3 WTA) va câştiga, în sfârşit, primul ei Grand Slam la US Open 2020.

Cehoaica de 28 de ani a dezamăgit însă la New York şi a fost eliminată, în noaptea de miercuri spre joi, în turul II: 1-6, 6-7 cu Caroline Garcia (50 WTA). Iar după eşecul suferit, Pliskova a fost iritată de întrebările primite la conferinţa de presă. A fost a doua conferinţă furtunoasă, după cea susţinută de Kristina Mladenovici, care a făcut înconjurul lumii prin declaraţiile făcute.

Ce a spus Karolina Pliskova?

*Nu cred că am jucat un tenis atât de rău. Poate că tu (n.r. - un jurnalist care i-a adresat întrebarea) ai văzut alt meci! Adversara mea a jucat un tenis excelent, mai ales în actul inaugural şi jumătate din setul secund.

*A fost foarte agresivă, am avut şi eu şansele mele în setul al doilea. Din păcate, n-am servit la cel mai înalt nivel, mai ales în prima parte a meciului.

*Nu sunt un robot, aşa că nu pot juca în fiecare zi un tenis minunat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite