Primele efecte ale arestării lui Oprescu asupra sportului: CSM Bucureşti a reziliat două contracte importante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În handbalul feminin din România a apărut o nouă forţă, după dispariţia clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea. Se pare însă că nici bazele noii grupări n-au fost puse în mod corect.

CSM Bucureşti e o „creaţie“ în spatele căreia a stat Sorin Oprescu, primarul arestat  şi suspendat al Capitalei.

Imediat după ce edilul a intrat după gratii, au şi apărut speculaţiile privind clubul CSM Bucureşti. Iar o informaţie furnizată, în această seară, de Digi Sport confirmă că gruparea din Capitală se confruntă deja cu probleme.

Astfel, astăzi, contractul lui Mette Klit (43 de ani), antrenoarea din Danemarca, a fost reziliat de CSM Bucureşti. Decizia pare a fi una luată din motive financiare, având în vedere că, în stagiunea trecută, Klit a câştigat titlul cu CSM Bucureşti. Mai mult, în acest sezon, CSM e lider în Liga Naţională, alături de HCM Baia Mare, ambele grupări având patru victorii în patru runde.

Alături de Klit a plecat şi handbalista Ekaterina Vetkova, bucureştenii punând-o pe liber, din câte se pare, tot din motive financiare.

Primul nume vehiculat pentru înlocuirea lui Klit e cel al lui Steluţa Luca (40 de ani), care ultima dată a antrenat Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite