Prima reacţie din Anglia, după ce Tamaş a făcut-o lată în România. Incidentul poate însemna finalul carierei fundaşului în Premier League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Tamaş
Gabi Tamaş

Englezii, şi ei buni prieteni cu alcoolul, au comentat incidentul în care internaţionalul român s-a umplut de penibil, exact înainte de a se prezenta la echipa naţională. „Adevărul“ explică de ce sunt şanse mici ca fundaşul de 29 de ani să fie păstrat la West Bromwich.

După ce s-a făcut praf şi pulbere şi a spart uşa unui bloc, după cum se vede aici, Gabi Tamaş a fost dus în cătuşe la poliţie. 

Dacă selecţionerul Victor Piţurcă a avut o reacţie şocantă şi a încercat să muşamalizeze incidentul, în schimb, englezii sunt cu ochii pe ce se întâmplă la Bucureşti.

„Surse din cadrul clubului West Brom au confirmat, astăzi, că sunt informaţi de ce a făcut Tamaş şi că vor investiga. Agentul jucătorului, John Kirtland, a declarat că nu ştie de incidentul în care a fost implicat Tamaş“, a scris expressandstar.com.

Şanse mici să-i prelungească acordul

Gabi Tamaş evoluează din stagiunea 2009-2010, în Anglia, la West Bromwich Albion. Dacă la început era un om de bază, treptat, el şi-a pierdut locul de titular în echipă. „Adevărul“ prezintă cifrele sale la WBA, în campionat:

2009-2010: 23 de apariţii şi 2070 de minute bifate

2010-2011: 26 de apariţii şi 2036 de minute bifate

2011-2012: 8 apariţii şi 663 de minute bifate

2012-2013: 11 apariţii şi 632 de minute bifate

Având în vedere că a jucat extrem de puţin pentru WBA, Tamaş avea, oricum, şanse mici să primească o prelungire a contractului, care expiră peste un an. Totuşi, acest incident, petrecut la Bucureşti, îi poate grăbi plecarea din Anglia. 

Asta deoarece cluburile din Albion pun mare preţ pe imaginea lor şi nu tolerează astfel de episoade. Dovadă şi a păţit Mutu, la Chelsea, clubu care i-a reziliat contractul „Briliantului“, după ce acesta a testat pozitiv pentru consum de cocaină.

West Bromwich Albion a încheiat acest sezon de Premier League pe locul 8 din 20. Ultima apariţie a lui Tamaş la WBA a fost la înfrângerea de la Manchester, cu City, scor 0-1, la 7 mai. Atunci, a fost titular şi a evoluat 81 de minute. 

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO Scandalagiul Tamaş nu se dezminte: a fost arestat de Poliţie după ce a spart uşa unui bloc din Bucureşti

*Reacţia lui Piţurcă, după ce Tamaş s-a îmbătat şi a spart uşa blocului: „Ce contează ce a făcut? Era în timpul lui liber. Nu-l voi pedepsi “

*Gabriel Tamaş a ameninţat în trecut: „Nu vreau să mă mai întorc în ţară. Adio, România!”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite