Porumboiu vrea să-l dea afară pe Ilie Stan de la Vaslui. Un tehnician care are state vechi Liga 1, posibil înlocuitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan nu e pe placul şefilor lui FC Vaslui
Ilie Stan nu e pe placul şefilor lui FC Vaslui

Eşecul suferit de FC Vaslui pe terenul lui Dinamo în etapa a 2-a din Liga 1, scor 0-2, i-a scos din sărite pe şefii echipei moldave, care au în plan să-l demită pe Ilie Stan.

Porumboi a fost foc şi pară după eşecul suferit de Vaslui în faţa lui Dinamo, dar, pentru a nu strica atmosfera în sânul echipei sale, a atacat în termeni duri arbitrajul acestei întâlniri. Însă Porumboiu nu a fost supărat doar pe arbitru, ci şi pe Ilie Stan, pe care îl consideră principalul vinovat pentru jocul slab făcut de Vaslui în primele două etape ale Ligii 1.

Opinia lui Porumboiu a fost întărită şi de foşti oficiali ai moldovenilor. Viorel Hizo a declarat: „Vaslui nici când era la retrogradare nu juca atât de prost. Eu pe Sînmărtean nu mi-am permis să-l schimb niciodată, indiferent dacă mai avea momente slabe. Acum văd că e scos etapă de etapă”, în timp ce Daniel Stanciu, fost preşedinte la Vaslui a spus: „La Vaslui nu văd absolut nici o idee de joc, nimic. N-am mai văzut niciodată echipa jucând atât de prost.”

Potrivit unor surse din interiorul clubului vasluian, citate de gsp.ro, Ilie Stan nu va mai avea zile multe la Vaslui. În locul său, Porumboiu vrea să-l aducă pe Antonio Conceicao, fost antrenor al lui CFR Cluj, Braşov şi Astra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite