Piţi a pregătit o surpriză pentru poarta României!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României
Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României

Vezi ce portar debutant din Liga I a convocat selecţionerul pentru "dubla" tricolorilor cu Turcia şi Olanda!

Cu Lobonţ şi Pantilimon rezerve la echipele lor de club, selecţionerul Victor Piţurcă a luat în calcul o variantă-supriză pentru postul de portar al României în vederea meciurilor cu Turcia (12 octombrie) şi Olanda (16 octombrie). Cum jucătorul lui AS Roma nici nu s-a numărat printre stranierii convocaţi, Piţi a apelat la un portar din Liga I care nu a mai jucat niciun meci la naţională, deşi are 32 de ani! Mircea Bornescu, goalkeeper-ul Petrolului, care a mai apărat doar la tineret, a fost convocat alături de colegul său, Gicu Grozav, să întărească rândurile tricolorilor.

Alături ce cei doi, au mai fost chemaţi dintre jucătorii de Liga I dinamoviştii Luchin şi Grigore, precum şi Găman de la Astra. După meciurile de astăzi, vor fi anunţaţi şi ceilalţi fotbalişti din campionatul intern care vor completa lotul de 23.

Cei 11 stranieri sunt următorii: Costel Fane Pantilimon (Manchester City FC), Gabriel Sebastian Tamaş (West Bromwich Albion), Nicolai Dorin Goian (Spezia Calcio), Paul Papp (AC Chievo), Răzvan Raţ-Dincă (FC Shakhtar Doneţk), Răzvan Cociş (FC Rostov), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gabriel Andrei Torje (Granada CF), Bogdan Sorin Stancu (Orduspor Kulubu), Ciprian Andrei Marica (FC Schalke 04) şi Adrian Mutu (AC Ajaccio).

Mâine, de la ora 12.00, va avea loc reunirea oficială de la Mogoşoaia, iar la 12.30 va fi o conferinţă de presă a selecţionerului. La ora 18.00 va fi efectuat primul antrenament în formulă completă a tricolorilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite