Pe ultimul loc în Liga I, dar cu un salariu mai mare decât antrenorul campioanei României. Cât câştigă Cristi Pustai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Pustai, antrenorul echipei Rapid FOTO Răzvan Păsărică/Mediafax
Cristi Pustai, antrenorul echipei Rapid FOTO Răzvan Păsărică/Mediafax

Rapid încheie anul 2014 pe ultima poziţie în Liga I, cu şanse mari de reîntoarcerea în eşalonul secund. Pe deasupra, clubul se află în insolvenţă, însă investeşte în cel de pe banca tehnică a giuleştenilor.

Cel care a acceptat să preia Rapidul într-o situaţie atât de delicată, Cristi Pustai, câştigă 12.000 de euro pe lună. Comparativ, Costel Gâlcă, tehnicianul Stelei, are un venit lunar de 10.000 de euro. Un fost jucător al Rapidului, Florin Motroc, a comentat la DigiSport situaţia formaţiei de sub Podul Grant: „Salariul său nu este justificat de nici o mare performanţă. Sunt antrenori importanţi care n-au fost plătiţi de maniera asta. Dacă tu promiţi asemenea salarii, ce salarii vor primi jucătorii care vin liberi? Mi-e frică să nu se desfiinţeze echipa. Trebuie o minune ca ea să rămînă în Liga I. 

E însă unu la o sută şansă pentru salvare. Doar o minune mai poate să salveze Rapidul acum. O parte din vină pentru ce s-a întâmplat îi aparţine şi lui Dinu Gheorghe. Pentru că anul în care a început dezastrul a venit după ce în mandatul său s-au adus mulţi jucători liberi cu salarii foarte mari. Chiar şi acum se mai plătesc bani acelor jucători, care n-au demonstrat nimic“.

Rapid are antrenor! "Am acceptat oferta, e un proiect foarte interesant"

Emblema Stelei nu mai apare pe siteul echipei. Rapid va întâlni echipa X

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite