Rapid are antrenor! "Am acceptat oferta, e un proiect foarte interesant"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapidiştii vor începe returul cu un nou antrenor. Cristi Pustai, tehnicianul destituit de ASA Târgu Mureş, a acceptat oferta de a pregăti echipa giuleşteană.

”În principiu, totul e ok. Am discutat cu Dinu Gheorghe şi ne-am înţeles. Nu am semnat încă nimic, pentru că trebuie să mai stabilim câteva lucruri după Revelion”, a explicat Cristi Pustai pentru Digi Sport.

„La reunirea lotului vreau să am cel puţin 14 jucători. Ştiu că acum situaţia nu e prea roz la capitolul ăsta, dar trebuie să se rezolve până pe 12 ianuarie. Să fie 14 jucători, că pe urmă mai pot veni pe parcurs, dar trebuie să am ce să antrenez, să am cu cine să încep treaba. Dar sunt convins că nu vor fi probleme în acest sens şi că voi îmbraca treningul Rapidului la reunire. 

”E un proiect foarte interesant, care să readucă Rapidul acolo unde a fost. Tradiţia şi istoria o cer. Va fi o provocare mare pentru mine”, spune Pustai.

La Rapid s-a trecut la remanierea aproape completă a lotului. Şi-au reziliat contractele 20 de jucători. singurii care au mai rămas sunt Bornescu, Drăghia, Pancu, Vasile Nicolae, Mădălin Martin şi Alexandru Coman. 

Giuleştenii sunt pe ultimul loc în Liga I. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite