Papa Francisc, rugat să facă pace între suporterii lui Lazio şi ai Romei înainte de finala Cupei Italiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Papa Francisc vrea să facă pace între suporterii lui Lazio şi ai Romei
Papa Francisc vrea să facă pace între suporterii lui Lazio şi ai Romei

Cunoscută fiind rivalitatea dintre Lazio şi Roma din fotbalul italian, oficialii celor două formaţii care se vor duela în finala Cupei Italiei pe 26 mai vor apela la spirjinul Papei Francisc pentru a preîntâmpina orice confruntare între fanaticii suporteri ai celor două echipe rivale.

Papa Francisc este cunoscut în lumea întreagă drept un Suveran Pontif care iubeşte fotbalul. Datorită afinităţii sale pentru sportul rege, conducătorii lui Lazio şi AS Roma, echipe care vor juca pe 26 mai finala Cupei Italiei, mizează pe sprijinul Papei pentru a face pace între fanii celor două grupări romane. Astfel, cererea făcută de oficialii laziali şi romani a fost acceptată de Francisc, care va primi la Vatican vizita celor două delegaţii în acelaşi timp.

La întâlnirea cu Papa vor participa preşedinţii celor două echipe, Lotito şi Pallota, cei doi antrenori, Petkovic şi Andreazzoli, respectiv cei doi căpitani de echipă, Ledesma şi Totti, scrie www.digisport.ro. Această strategie abordată de cele două cluburi face parte dintr-o campanie de pacificare a eternului derby roman, vechi de sute de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite