PAOK – FCSB, diseară, în „iadul“ din Salonic: marele avantaj al echipei lui Becali și televizarea meciului

0
0
Publicat:

După cel mai neatractiv meci al FCSB-ului în grupa din Liga Europa, câștigat cu 4-1 în fața letonilor de la FK Rigas, urmează acum, probabil, cea mai așteptată partidă europeană a bucureștenilor din 2024!

Gigi Becali, patron FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul
Gigi Becali, patron FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul

Pentru că PAOK Salonic – FCSB (diseară, ora 22.00, Digi Sport 1, Prima Sport 1) e o întâlnire cu mai multe detalii remarcabile. În primul rând, avem un duel în care se înfruntă campioanele din Grecia și România. Apoi, PAOK e formația la care Răzvan Lucescu (55 de ani) face furori, fiind considerat cel mai mare tehnician al echipei din întreaga ei istorie! Așadar, e lesne înțeles de ce acest meci a trezit un interes enorm, atât în Grecia, cât și în țară. Se estimează că, diseară, vor fi peste 20.000 de spectatori pe stadionul „Toumbas“, un veritabil „iad“ pentru formațiile vizitatoare.

Avantajul FCSB-ului e că prinde PAOK în corzi, după două înfrângeri succesive. Mai întâi, a fost 1-3 cu Galatasaray, în deplasare, în prima etapă din Liga Europa. Apoi, în weekend, a venit eșecul din campionat, 0-1 în derby-ul cu Aris Salonic. De asemenea, grecilor le lipsesc mai mulți jucători, precum portarul Tsiftsis, fundașul Coley și atacantul Thomas. Și la FCSB există o absență de marcă, stoperul Ngezana fiind indisponibil din cauza unei accidentări.

La conferința de dinaintea meciului, Răzvan Lucescu a vorbit la superlativ despre campioana României. „FCSB e o echipă care joacă fotbal, o echipă care construieşte, care îndrăzneşte, are jucători de talent, are mai multe posibilităţi pe fiecare post. Analizând-o foarte atent, pot spune doar că e foarte puternică. Dar nu se termină nimic cu acest meci, sezonul va continua. Pentru mine, FCSB e Steaua. Restul discuțiilor pe acest subiect nu mă interesează“, a spus Lucescu jr.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite