Pantilimon, titular, City, fără emoţii în turul patru al Cupei Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Pantilimon, portarul de Cupă al lui City
Costel Pantilimon, portarul de Cupă al lui City

Manchester City a avut nevoie de o rejucare după egalul din deplasare cu Blackburn, scor 1-1, din turul III, dar aseară, pe „Etihad“, gazdele nu s-au mai încurcat şi au obţinut biletele pentru faza superioară a competiţiei.

Costel Pantilimon a revenit în postura de titular pentru City la competiţiile de tip cupă, dar n-a prea avut multe bătăi de cap. A fost aproape de o gafă, în prima parte a meciului, însă şi-a revenit şi n-a mai greşit, mai ales că nici adversarii, din liga a doua engleză, n-au ameninţat prea des poarta lui City. 

„Cetăţenii“ şi-au continuat parcursul perfect de pe teren propriu, cu victorii pe linie în competiţiile interne şi cu o medie de patru goluri pe meci! 

Blackburn a încasat chiar cinci, după „dublele“ lui Negredo (45+1, 47) şi Dzeko (68, 79) şi reuşita lui Aguero (74), care a înscris la un minut după intrarea pe teren, la revenirea după o accidentare.

Manchester City s-a impus cu 5-0 şi s-a calificat în turul patru al Cupei Angliei, unde o va întâlni pe 25 ianuarie, acasă, pe Watford (liga a doua).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite