Oţelul - Ceahlăul 3-2: blatul care n-a fost

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iorga a marcat golul de 3-2
Iorga a marcat golul de 3-2

După 15 minute, nemţenii aveau 2-0 şi toată România era convinsă că o etapă în care planează suspiciuni şi asupra meciului Steaua - Viitorul Constanţa a început cu o altă partidă aranjată.

Stana (5) şi Constantinescu (15) au făcut ca Viorel Hizo, la primul său meci în acest sezon pe banca Ceahlăului, să radieze de fericire, în timp ce restul Ligii I era convinsă că Oţelul, fără niciun obiectiv pe acest final de campionat, va face punctele „cadou“ oaspeţilor.

La pauză s-a intrat însă cu 2-2, după ce Neagu (19) şi Astafei (33) au punctat şi ei, cel de al doilea cu o „foarfecă“ fabuloasă. Totuşi, cu siguranţă, şi la acest scor mulţi erau convinşi că meciul e aranjat şi că Ceahlăul va pleca, dacă nu cu toate puncte, măcar cu un punct de la Galaţi.

Aceste scenarii au fost demontate, după ce Iorga a făcut 3-2 pentru Oţelul în partea secundă (73), iar portarul Grahovac a intervenit salvator pe final, pentru ca gălăţenii să dovedească un lucru: fosta campioană a României n-are obiectiv în acest sfârşit de sezon, însă are onoare.

Ceahlăul a rămas pe locul 13 cu 31 de puncte, fiind la un punct de primul loc retrogradabil, 15, ocupat de Concordia Chiajna. Oţelul e pe locul 10 cu 41 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite