Gaz Metan - Ceahlăul 3-1: au visat frumos doar 21 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu
Gigi Mulţescu

Nemţenii au condus, la Mediaş, între minutele 14 şi 35 şi erau ca şi salvaţi de la retrogradare. Emoţiile continuă însă pentru moldoveni. Ei n-au putut face faţă fotbalului ofensiv pe care îl practică Gaz Metan, în 2013, odată cu venirea lui Gigi Mulţescu pe bancă.

Gaz Metan nu mai are pentru ce juca în acest final de sezon. Nu e ameninţată de retrogradare, iar de cupele europene e prea departe. Poate că şi de aceea, medieşenii au abordat relaxat întâlnirea cu Ceahlăul şi au fost pedepsiţi la începutul meciului. Golubovici a deschis scorul pentru oaspeţi, după 14 minute, iar nemţenii au început să viseze că pot scăpa definitiv de grijile retrogradării în Vinerea Mare. 

N-a fost să fie însă, fiindcă Gigi Mulţescu şi-a trezit elevii, iar aceştia au punctat de trei ori, prin Avram (35), Bawab (45) şi Breeveld (72), bifând a patra victorie în ultimele cinci etape. 

Gaz Metan ocupă locul 10 din 18 cu 40 de puncte. Ceahlăul e pe 12 cu 30 de puncte, la patru puncte de poziţia a 15-a, prima care duce în „B“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite