Ostapenko, supraponderală, dar cu un record istoric: Câte kilograme are VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jelena Ostapenko (Letonia, 25 de ani, 17 WTA) a dat marea lovitură, în optimile de la Australian Open, trecând de Cori Gauff (SUA, 18 ani, 7 WTA) la capătul unui meci pe care l-a dominat cap-coadă. Rezultatul, unul surprinzător, i-a provocat o criză de plâns americancei, după cum Adevărul a arătat aici.

Prin calificarea în sferturile de la Australian Open 2023, Ostapenko a devenit prima jucătoare din istorie din Letonia, care a atins această fază, la Melbourne. Pentru ea, urmează acum duelul cu campioana de la Wimbledon 2022, Elena Rybakina (25 WTA).

Jelena Ostapenko are de dat jos niște kilograme în plus.
Jelena Ostapenko are de dat jos niște kilograme în plus.

Faptul că Ostapenko a legat deja patru victorii pe tabloul de la Australian Open e cu atât mai suprinzător cu cât ea se află într-o formă fizică inadecvată pentru o sportivă de top. Cu multe kilograme în plus, Jelena e nevoită să joace cu o rochie largă, care o face și mai mare. Potrivit datelor oficiale disponibile pe site-ul WTA, Ostapenko cântărește 68 de kilograme, la o înălțime de 1,77 de metri. E clar însă că, la rubrica de greutate, datele trebuie actualizate.

Chiar dacă supraponderală, Jelena e încrezătoare în jocul ei, la Melbourne, în acest moment. „Mereu am crezut că mă pot descurca foarte bine aici. Sunt convinsă că, dacă joc bine, pot învinge aproape orice adversară. Am încercat să devin mai consistentă, mai ales în perioada de pregătire, înainte de startul sezonului. Iar acum se vede că joc bine. Toată lumea se așteaptă să câștigi aproape fiecare turneu. Ceea e e o nebunie, pentru că suntem oameni și e imposibil să fii în formă, în fiecare zi. Simt că sunt <<înfometată>> pentru a câștiga încă un Grand Slam. Deocamdată însă, vreau doar să joc bine în continuare și să revin în Top 10“, a spus Ostapenko, după victoria de duminică, rezultat care a trimis-o în a doua săptămână de la Australian Open 2023.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite