Ostapenko, probleme cu greutatea: Imagini incredibile de la ultimul ei meci VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În sportul de performanță, problema kilogramelor în plus e ridicolă, inexistentă. Asta dacă vorbim despre nivel înalt, de elită, despre sportivi de talia lui Cristiano Ronaldo, Lionel Messi sau Kylian Mbappe, obsedați de perfecțiune. Sunt însă și sportivi care își neglijează, în mod evident, forma fizică, deși aceasta e o condiție primordială pentru a avea rezultate.

Iar în circuitul feminin de tenis apar, periodic, jucătoare care șochează din cauza kilogramelor în plus. Până și legendara Serena Williams (41 de ani) a jucat, în ultimii ani din cariera ei, având un surplus evident de greutate, nereușind să atingă forma optimă după nașterea copilului ei. Dacă Serena măcar avea scuza nașterii și, în plus, era și pe final de carieră, în schimb, Jelena Ostapenko (Letonia, 25 de ani, 18 WTA) nu se află în niciuna dintre aceste situații!

Jelena Ostapenko pare că vrea să se apuce de alt sport, în loc de tenis. FOTO: Facebook
Jelena Ostapenko pare că vrea să se apuce de alt sport, în loc de tenis. FOTO: Facebook

Trebuie o precizare de la capul locului: Ostapenko, nici când și-a scos capul în lumea bună a tenisului și a bătut-o pe Halep în finala de la French Open 2017, nu era vreo slabă. Din contră! Încă de atunci, avea niște kilograme în plus. Acum însă, Jelena pare că a scăpat situația de sub control, la început de 2023!

Mai grav e că această problemă a lui Ostapenko atârnă greu și asupra rezultatelor ei în circuit. În noul sezon, în trei partide de simplu, ea a câștigat doar una. Victoria a obținut-o în chiar debutul stagiunii, împotriva unei alte jucătoare aflate în suferință după mai multe accidentări: Karolina Pliskova (Cehia, 30 de ani, 31 WTA).

După acest succes cu Pliskova, în minimum de seturi, Ostapenko a fost învinsă atât de Begu (28 WTA), cât și de Kalinskaya (64 WTA). În ambele partide, Jelena a fost, efectiv, spulberată: a câștigat doar trei game-uri cu Irina și șapte cu rusoaica Anna Kalinskaya. După acest al doilea meci, au apărut observațiile dure ale fanilor, în mediul online, despre kilogramele în plus ale lui Ostapenko. Iar imaginile de la partida respectivă sunt elocvente, în acest sens.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite