Omul care a răpus Dinamo îl va avea adversar pe Messi: cei de la Pandurii îşi vând mijlocaşul numărul 1 în Spania, după o partidă magică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă derby-ul pentru locul 3, câştigat în faţa „câinilor“, gorjenii au dat o lovitură din punct de vedere financiar. Reprezentanţii unui club puternic din La Liga au fost la partida de duminică seară, fiind impresionaţi de ce au văzut.

După ce l-au vândut pe Alex Maxim, la Stuttgart, în iarnă, pentru 1,5 milioane de euro, în vară, cei de la Pandurii vor mai face un transfer de marcă. Astfel, mijlocaşul Dan Nistor (24 de ani) va semna, foarte probabil, cu Malaga, grupare care a ajuns până în sferturile Ligii Campionilor, în acest sezon.

Informaţia a fost furnizată de preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, la Digi Sport, la puţin timp după victoria cu Dinamo. Condescu a dezvăluit că reprezentanţii clubului spaniol au asistat la meci şi au fost impresionaţi de Nistor, omul care a înscris golul de 2-0 în poarta roş-albilor. 

Pe lângă iminentul transfer al lui Nistor la Malaga, clubul Pandurii va semna şi un contract de colaborare cu gruparea din La Liga. 

Dan Nistor a mai evoluat până acum la Internaţional Curtea de Argeş şi la Dacia Mioveni. La Pandurii a ajuns în 2010, iar în ultima perioadă a fost în vizorul celor de la Dinamo şi Steaua, pentru un transfer din vară.

De altfel, după înfrângerea de la Târgu-Jiu, acţionarul dinamovist, Ionuţ Negoiţă, a confirmat că Nistor nu mai poate ajunge în „Ştefan cel Mare“. „Nistor e o revelaţie a campionatului. E adevărat că ni-l dorim, dar are o ofertă din străinatate. Nu putem concura cu asemenea oferte“, a spus Negoiţă la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite