Olanda – România: Piţurcă le dă peste nas celor care l-au atacat. Replica tăioasă a selecţionerului la criticile venite din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 56 de ani a prefaţat meciul Olanda – România de marţi (ora 21.30, TVR1), după care a avut un discurs sfidător la adresa celor care au pus sub semnul întrebării alcătuirea echipei în meciul cu Ungaria.

Olanda a învins România în ultimele două confruntări, 0-2 în grupele Euro 2008, şi 1-4 pe „Arena Naţională“, în preliminariile pentru CM 2014. În ciuda acestor rezultate, Victor Piţurcă e convins că tricolorii pot repeta performanţa din 2007, atunci când au smuls un 0-0 la Rotterdam.

„La Bucureşti, ei ne-au bătut la scor, însă acela a fost un meci ciudat. Noi am ratat, iar ei au marcat nişte goluri caraghioase. Am avut şi ghinion. Cine ştie? Poate acum o să rateze olandezii şi o să marcăm noi“, a spus selecţionerul.

„Chipciu va fi titular“

Piţurcă s-a referit şi la cum va arăta primul „11“ al României, marţi seară. „Vor fi nişte schimbări faţă de echipa trimisă pe teren cu Ungaria, fiindcă avem nevoie de jucători odihniţi. Chipciu va fi titular, dar nu pentru că a înscris în Ungaria. Oricum, mă gândeam să joc cu el din primul minut cu Olanda“, a continuat Piţi.

„Nu mă interesează ce s-a spus în ţară“

Apoi, tehnicianul s-a aprins, când a fost întrebat despre reacţiile acide din ţară, după 2-2 cu Ungaria. 

„Nici nu mă interesează ce s-a spus şi ce s-a scris în România după meci. Încă înainte să mergem la Budapesta, unii <<binevoitori>> au insinuat că va fi simplu să câştigăm cu Ungaria. Nişte vrăjeli! La acest nivel nu mai există meciuri uşoare. După partidă, chiar şi persoane din conducerea Federaţiei au venit să-mi semnaleze câte ceva, le-am tăiat-o de la început. Nu mă interesează acum comentariile“, a încheiat selecţionerul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite