Olanda – România: Încă un „trădător“? Are 62 de selecţii la naţională, a fost titular la Budapesta, dar vrea să se retragă dintr-un motiv aberant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Tamaş (dreapta)
Gabriel Tamaş (dreapta)

Cu câteva ore înainte de partida Olanda – România (marţi, ora 21.30, TVR1), a apărut un zvon care poate provoca un „cutremur“ la lot, la finalul confruntării de pe „Amsterdam ArenA“.

Pe vremea Generaţiei de Aur, România avea foarte mulţi fotbalişti geniali pe terenul de joc, în frunte cu Hagi. În ultimii ani, România se poate „lăuda“ cu faptul că are foarte mulţi fotbalişti sensibili. 

După Cristi Chivu, care a abandonat prima reprezentativă, lăsând de înţeles că nu mai poate face faţă şi la club, şi la naţională, mai nou, un alt fundaş ar putea adopta modelul lansat de jucătorul lui Inter.

Deocamdată e doar un zvon

Emisiunea „Fanatik Show“, moderată de Horia Ivanovic la Digi Sport, a anunţat că Gabriel Tamaş urmează să-şi anunţe retragerea de la echipa naţională după partida cu Olanda.

„Sunt supărat. Cred că nu mai vin după meciul ăsta, prea multe critici, nu e normal aşa“, i-ar fi spus Tamaş unui prieten după remiza cu Ungaria, meci care a stârnit reacţii acide în ţară din cauza prestaţiei tricolorilor.

Va fi rezervă la Amsterdam?

Dacă Tamaş va abandona naţionala sau nu e un subiect care va fi lămurit după meciul cu Olanda. Până atunci, sunt semnale că jucătorul legitimat la West Bromwich va fi rezervă la Amsterdam, Victor Piţurcă intenţionând să-l titularizeze pe dinamovistul Srdjan Luchin.

Tamaş (29 de ani) şi-a început cariera la prima reprezentativă în 2003, adunând 62 de selecţii şi trei goluri până acum.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite