Nu doar Simona Halep s-a făcut de râs la Doha. Ruşinea turneului a căzut pe umerii unei alte jucătoare de top

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelique Kerber a bătut-o pe Serena Williams la Australian Open
Angelique Kerber a bătut-o pe Serena Williams la Australian Open

Simona Halep a fost eliminată în turul al doilea al turneului de la Doha, dar nu ea poate fi considerată cea mai urâtă surpriză a turneului.

Asta deoarece Angelique Kerber, câştigătoarea de la Australian Open, a fost învinsă tot în turul al doilea de chinezaoica Saisai Zheng, numărul 73 mondial. Kerber, care la Melbourne a bătut-o clar pe Serena Williams, urcând pe locul doi în lume, n-a făcut faţă chinezoaicei, care a învins-o cu 7-5, 6-1, într-un meci încheiat după o oră şi 20 de minute. 

Saisai a devenit a patra chinezaoică din istorie care reuşeşte să bată una dintre primele două clasate din lume, precedenta performanţă aparţinând lui Shuai Zhang, care a trecut de Simona Halep la Australian Open. În turul următor, Saisai va juca împotriva canadiancei Eugenie Bouchard.

Tot marţi, în turul secund, au părăsit competiţia rusoaica Svetlana Kuzneţova, cap de serie nr. 12, şi italianca Sara Errani, cap de serie nr. 16. Svetlana Kuzneţova a fost învinsă cu 7-6 (7/5), 6-0 de jucătoarea letonă Jelena Ostapenko iar Sara Errani a pierdut tot în două seturi, 6-4, 6-1, în faţa unguroaicei Timea Babos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite