Noaptea albă a tenisului: S-a anunţat la ce ore vor juca Halep, Cîrstea şi Begu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep va juca încă două partide, joi, la Gippsland Trophy
Halep va juca încă două partide, joi, la Gippsland Trophy

Româncele rămase în competiţie la Gippsland Trophy şi la Grampians Trophy vor reveni pe teren, în noaptea de miercuri spre joi.

Început promiţător de an pentru tenisul feminin românesc! La Melbourne, turneele WTA 500, organizate înainte de Australian Open (8-21 februarie), se apropie de fazele finale şi, în afară de Halep, avem şi alte sportive care înregistrează rezultate bune.

Iar în noaptea de miercuri spre joi, iubitorii tenisului din ţară vor avea ce vedea la televizor. Iată programul anunţat de australieni:

Grampains Trophy, optimi

*Cîrstea (72 WTA) - Bencic (12 WTA) - De la ora 01.30 (ora României)

Gippsland Trophy, sferturi

*Begu (79 WTA) - Osaka (3 WTA) - În jurul orei 04.00 (Digi Sport 2)

*Halep (2 WTA) - Alexandrova (33 WTA) - După ora 05.00 (Digi Sport 2)

De remarcat că australienii au programat partida pe care o va disputa Begu pe „Margaret Court“, arena cea mai importantă din cadrul complexului „Melbourne Park“, în timp ce Halep va juca pe terenul numărul 3.

De asemenea, la fel ca şi astăzi, „Simo“ va bifa două meciuri, în ziua a 5-a de la Gippsland Trophy. După întâlnirea cu Alexandrova, Halep va reveni pe teren, după ora 10 dimineaţă, ora României, pentru confruntarea de dublu, alături de Daria Gavrilova, cu cuplul format din Mihaela Buzărnescu / Alize Cornet.

Tecău îşi începe şi el parcursul

Tot la Melbourne, însă la Murray River Open, va intra pe teren şi Horia Tecău, în noaptea de miercuri spre joi.

Românul va debuta în această competiţie direct în turul II, alături de partenerul său din această lună, brazilianul Marcelo Melo (37 de ani). Tecău şi Melo se vor duela, de la ora 03.00, ora României, cu perechea formată din Nicholas Monroe / Frances Tiafoe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite