„Nici măcar nu m-a mai salutat când s-a uitat la mine”. Ce vedetă din tenis se plânge de relaţia cu Serena Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams e pe o pantă descendentă. FOTO Arhivă
Serena Williams e pe o pantă descendentă. FOTO Arhivă

Jucătoarea de tenis Sloane Stephens (41 WTA) a declarat că între ea şi Serena Williams (11 WTA) e o relaţie rece, după ce în trecut au fost destul de apropiate, în prezent vedeta din sport ignorând-o total pe colega sa.

Ruptura s-ar fi produs în 2013, la meciul din sferturile Australian Open, când Stephens s-a impus cu 3-6, 7-5, 6-4. Într-un interviu pentru ESPN Magazine, citat de Tennis Word USA, Sloane Stephens susţine că fostul lider mondial a avut un comportament ciudat după acel meci, potrivit DigiSport.

„Nu mi-a zis o vorbă, nici nu a mai discutat cu mine. Nici măcar nu m-a mai salutat când s-a uitat la mine. Nu ne-am mai aflat în aceeaşi încăpere de când am jucat în Australia. Sunt multe de spus de la momentul în care spunea lucruri drăguţe despre mine la momentul în care nu m-a mai urmărit pe Twitter. Lumea crede că suntem prietene, dar e aşa şi aşa, asta e realitatea. Nu decizi să nu mai urmăreşti pe cineva aşa, fără motiv, şi să-l ştergi de pe messengerul de BlackBerry. De ce? Din ce cauză?", a precizat Sloane Stephens, într-un interviu pentru ESPN, citat de Tennis World USA.

Sloane Stephens declara în trecut că Serena Williams i-a fost mentor în tenis, însă vedeta din WTA i-a reproşat la un moment dat că ea a „creat-o” pe Stephens.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite