Neymar se operează și ratează tot sezonul. Dugarry, încântat: cea mai bună veste!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neymar a aflat că trebuie să se opereze și va rata tot restul sezonului. O lovitură grea pentru PSG, dar nu toată lumea este de aceași părere.

Neymar s-a lovit și trebuie să se opereze. Foto Profimedia
Neymar s-a lovit și trebuie să se opereze. Foto Profimedia

Fotul mare internațional francez Christophe Dugarry e chiar încântat pentru PSG că Neymar s-a accidentat și nu va mai juca în această stagiune. Această absență nu doar că nu va conta, crede fostul mare atacant, dar va duce la o transformare în bine pentru formația lui Christophe Galtier.

Dugarry, atacant la Milan, Barcelona sau Marseille și campion mondial cu "les bleus" în 1998, este de părere că pierderea lui Neymar e cel mai bun lucru care i se putea întâmpla lui PSG. Fostul internațional, ajuns la 50 de ani, și-a explicat argumentele pentru opinia controversată.

Echipa va fi mult mai echilibrată

"Sunt încântat pentru PSG că Neymar este accidentat. Cred că este o oportunitate incredibilă pentru Christophe Galtier. La un moment dat, ar fi trebuit să aibă curajul să-l scoată pe Neymar, iar asta pare singura soluție.

Această echipă este mult mai mult echilibrată în modulul 5-3-2, cu trei mijlocași și Mbappé-Messi în față. PSG va juca puțin mai jos și va contraataca. Această echipă nu este capabilă să aibă control cu 3 în față, pentru că atunci când mingea este pierdută cei trei atacanți nu se apără și echipa e expusă. În 4-3-3 sau 3-4-3, PSG acordă prea multe șanse adversarilor", a spus Dugarry, citat de as.com.

Christophe Dugarry e acum analist de fotbal. Foto Facebook
Christophe Dugarry e acum analist de fotbal. Foto Facebook

Neymar s-a accidentat în a doua jumătate a lunii februarie, părăsind terenul pe targă la meciul dintre PSG și Lille. Brazilianul are nevoie de operație și nu va reveni până la finalul acestui sezon. Săptămâna trecută, Christophe Galtier a anunțat că sud-americanul nu va reveni înainte de returul cu Bayern Munchen din optimile Champions League, programat miercuri, de la ora 22:00, scrie Eurosport.

18 goluri în acest sezon

Însă Neymar nu va mai juca deloc până la finalul acestui sezon. Fotbalistul de 31 de ani are nevoie de operație, intervenția chirurgicală urmând a avea loc în aceste zile, la Doha. Ulterior, brazilianul va avea nevoie de o perioadă de recuperare de 3-4 luni înainte de a se întoarce la antrenamentele de grup, conform anunțului oficial făcut de PSG.

În ciuda faptului că e un caracter dificil, Neymar traversa unul dintre cele mai bune sezoane din carieră. El reușise 18 goluri și 17 assisturi pentru PSG în actuala stagiune, în toate competițiile (în 29 de meciuri).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite