Nepoata unui fotbalist celebru a murit la doar 11 ani. „M-a frânt. Ne vom revedea în curând“

0
Publicat:

Nepoata lui Gabby Agbonlahor, fost star al echipei britanice Aston Villa, a murit la doar 11 ani. Fetița suferea de o boală degenerativă a creierului, transmite The Sun.

Jayla. FOTO The Sun
Jayla. FOTO The Sun

Jayla nu putea să meargă sau să vorbească și era alimentată prin stomac cu un tub. Familia fusese informată că fetița nu va trăi mai mult de patru ani, iar rudele au luptat pentru ca ea să poată fi tratată cu ulei de canabis pentru crizele cumplite cauzate de boala degenerativă cu care fusese diagnosticată.

Vestea morții ei a fost dată de Gabby Agbonlahor sâmbătă, pe Instagram.

Odihnește-te în ceruri acum frumoasa mea nepoată prințesă Jayla. Ai suferit destul în această lume crudă! Te iubesc și atât de mulți oameni te vor iubi mereu! Văzându-te cum ți-ai dat ultima suflare astăzi, m-a frânt. Ne vom revedea în curând.”, a transmis fostul star al Aston Villa.

Gabby Agbonlahor. FOTO Facebook Gabriel „Gabby” Agbonlahor
Gabby Agbonlahor. FOTO Facebook Gabriel „Gabby” Agbonlahor

Destinul tragic al copilei

Drama familiei micuței a început la scurt timp de la nașterea sa.

Când s-a născut Jayla, nu era nimic în neregulă cu ea. Dar apoi, la câteva zile după prima ei aniversare, a încetat să mai respire și a continuat să se învinețească. A fost dusă de urgență la spital, unde a rămas timp de cinci luni. La început au crezut că este vorba de epilepsie. Dar în cele din urmă nu au putut să o diagnosticheze și mi s-a spus că nu se aștepta să supraviețuiască.”, povestea mama copilei, Louise, în 2017 pentru BirminghamLive, citat de The Sun.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri