Nelu Varga, dezvăluiri cutremurătoare! Cum a fost salvat finanțatorul CFR Cluj când a făcut atac cerebral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 14 iulie, după o serie de rezultate negative ale CFR-ului, care au culminat cu eliminarea din Liga Campionilor în fața lui Pyunik Erevan, patronul campioanei României a suferit un atac cerebral. Nelu Varga a povestit acum, în amănunt, clipele teribile prin care a trecut.

Nelu Varga, finanțatorul CFR Cluj. Captură TV
Nelu Varga, finanțatorul CFR Cluj. Captură TV

Sincer, a fost foarte grav. Dumnezeu m-a ajutat. Toată problema mi s-a întâmplat la masă, cu familia. Şi am avut noroc că un membru al familiei şi-a dat seama că este mai grav decât ceea ce am crezut eu, că de la supa picantă nu puteam vorbi dintr-o dată.

Şi-a dat seama că e mult mai grav. A chemat ambulanţa şi noroc de la Dumnezeu că au fost doctorii la locul potrivit, în momentul potrivit. Au avut injecţia care m-a salvat în acel moment şi în a doua zi am putut deja vorbi”, a declarat Nelu Varga pentru Fanatik.

I s-a făcut rău la masă la restaurant

Am fost la un restaurant japonez şi mi-am comandat o supă mai picantă. Am crezut că de la acel picant nu îmi mai ies cuvintele. Niciodată nu am avut o stare de inconştienţă sau să nu pot umbla. Eram pe picioare, la salvare am mers pe picioarele mele, a mărturisit patronul CFR Cluj.

Nu mai puteam articula, nu puteam vorbi ca lumea. M-am speriat foarte tare. Nu îmi vine să cred. Încercam să scot un cuvânt şi nu îmi ieşea. Mi-am dat seama că este o problemă gravă şi, în acel moment, m-am emoţionat foarte tare. Era o chestie cu care nu puteai să te joci”, a spus Nelu Varga, care a decis că e momentul să facă mai multe schimbări în viața sa.

Nu se mai consumă așa de tare

„Am hotărât să îmi schimb modul de viaţă. Nu mai vreau să pun la suflet, pentru că eram foarte pătimaş. Am încercat să îmi schimb modul de viaţă şi de gândire, să nu mă mai exprim atât de tare, să nu mai fiu atât de implicat sufleteşte. În primul rând, să nu mă mai consum atât de tare.

100% m-am gândit să ies din fotbal. În acel moment şi familia şi eu ne-am gândit foarte tare la acest subiect. Nu merită să faci atâtea eforturi ca să îţi pui în pericol sănătatea. Poţi să faci eforturi şi fără să fii implicat emoţional. Este mai important să preţuieşti viaţa şi familia”, a explicat Nelu Varga.

A vrut să renunțe la fotbal

Neluțu Varga a dezvăluit și cum a hotărât să nu renunțe la fotbal, deși acesta a fost primul său gând în momentul în are a suferit atacul cerebral.

M-am răzgândit pentru că mi-am schimbat modul de viaţă şi de a aborda. Mă implicam emoţional extrem de tare. Acum, încerc să mă controlez, să nu mă mai supăr atât de tare, să nu mă mai bucur atât de tare. Să fie mai echilibrată emoţia.

O chestie foarte intimă. Eram în spital, spre seară, când au venit medicii de gardă să facă controlul. În acel moment au venit nişte asistente care aveau copii care fac fotbal la noi. Şi spuneau că se roagă la Dumnezeu să am sănătate şi să pot să duc mai departe barca.

Ei sunt părinţii unor copii care joacă fotbal la CFR Cluj şi au visul de a ajunge şi ei campioni. În acel moment m-am emoţionat foarte tare. A fost un moment foarte sensibil, mi-au dat lacrimile”, a povestit patronul campioanei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite