Negoiţă a început curăţenia totală la Dinamo. Ţălnar a fost demis în direct la TV, aproape toţi jucătorii au fost ameninţaţi că vor fi daţi afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă (stânga) şi Constantin Anghelache sunt cei care conduc acum destinele lui Dinamo
Ionuţ Negoiţă (stânga) şi Constantin Anghelache sunt cei care conduc acum destinele lui Dinamo

Dinamo e în plin război civil. De o parte a baricadei stau jucătorii şi antrenorul Cornel Ţălnar, de cealaltă Ionuţ Negoiţă. Cum pâinea şi cuţitul sunt în mâinile finanţatorului lui Dinamo, acesta a ameninţat că va restructura complet, în vară, echipa din Ştefan cel Mare!

Aseară, la jumătate de oră după finalul partidei de la Galaţi, Ionuţ Negoiţă s-a dezlănţuit la Fanatic Show", pe Digi Sport. Omului de afaceri i-au căzut greu la stomac manifestările de bucurie ale rivalilor stelişti, dar şi declaraţiile din propria tabără, de după succesul de la Galaţi. De unde a plecat totul?

Ţălnar şi-a făcut harakiri

Imediat după meci, antrenorul Ţălnar, care probabil simţea "furtuna", a criticat voalat conducerea, şi le-a luat partea jucătorilor, după ce în presă apăruseră deja informaţii, în urmă cu câteva zile, despre o remaniere masivă a lotului, din vară. 

"Jucătorii au trecut peste momente foarte grele. Felicit echipa, a fost o victorie muncită. Băieţii au strâns rândurile în această seară, după ce li s-a transmis că 30 de jucători bat la uşile lui Dinamo",.a început Ţălnar, care a continuat pe tema pe care a mai susţinut-o, după ultimele meciuri. 

"Am făcut performanţe la care nimeni nu visa! Mai am un an de contract, o să am o discuţie cu conducerea. Sunt bombardat des cu fel de fel de nume care o să mă înlocuiască, dar sunt încă aici", a comentat Ţălnar, la Digi Sport. 

Apoi, la declaraţii la televiziunea care a transmis partida a venit şi rândul jucătorilor lui Dinamo, printre ei şi Muşat, care au părut că îi ţin partea lui 'Papa" Ţălnar. În plus, roş-albii au mai făcut un gest care n-a picat prea bine şefilor. Imediat după golului lui Axente, aproape toţi jucătorii lui Dinamo s-au dus spre banca de rezerve, de unde au luat un tricou alb, pe care scria "Pentru Papa", pe care l-au arătat spre oficială. Un gest clar de

Demitere la tv

Scenariul n-a fost gustat deloc de acţionarul Ionuţ Negoiţă. Acesta a intervenit în direct la "Fanatik Show", după meci, şi a şters pe jos cu jucătorii, dar şi cu Ţălnar.

"Ţălnar este fostul antrenor al lui Dinamo. I-a inflamat pe jucători împotriva conducerii. Am avut prea multă răbdare cu el. Nici la televizor nu se poate abţine. Nu se pune problema să mai continue", a anunţat Negoiţă.

Apoi, finanţatorul a lăsat de înţeles că va restructura complet clubul!  

"Din vară voi tăia în carne vie. Voi renunţa la tot ce înseamnă trecut. Şi la unii care au condus Dinamo în ultimii ani, participând activ sau pasiv la starea de acum.

O aluzie clară la Cornel Dinu, căruia i-a şi fost găsit un înlocuitor. tot din templul legendelor dinamoviaste: "Îl aduc pe Dudu Georgescu, o legendă de caracter, plus o garnitură nouă".

Negoiţă l-a asigurat însă pe Dănciulescu, tot prin intermediul tv-ului, că nu se află pe lista sa neagră şi a avertizat că dacă n-ar fi apărut el pe un cal alb, Dinamo s-ar fi aflat în acest moment într-o situaţie dezastruoasă. "Dacă nu veneam eu, Dinamo era mai rău ca Rapid!". 

Dinamo este pe locul 5 după ultimul său meci, 1-0 la Galaţi, cu Oţelul, dar poate încheia sezonul 2012-2013 mai jos, dacă Vaslui câştigă cu CSMS Iaşi.

Este pentru prima dată după 17 ani când roş-albii ratează cupele europene. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite