Naţionala de fotbal a Italiei, primul eşec după 37 de meciuri! Campioana Europei,  învinsă în semifinalele Ligii Naţiunilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
spania

Reprezentativa Spaniei a învins, miercuri seară, la Milano, cu scorul de 2-1, selecţionata Italiei, şi s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor.

La trei luni distanţă de la eşecul din semifinala de la Euro 2020, 4-2 după penaty-uri, ibericii şi-au luat revanşa în faţa Italiei, pe care au învins-o chiar la ea acasă .

Pentru spanioli a marcat Ferran Torres, în minutele 17 şi 45+2, în timp ce golul gazdelor a fost înscris de Pellegrini, în minutul 83.

De la italieni a fost eliminat Bonucci, în minutul 42.

Eşecul de miercuri seară a pus capăt recordului absolut de 37 de meciuri fără eşec al italienilor. Cu ajutorul acestei serii "Squadra azzurra" a reuşit să câştige Campionatul European 2020 şi să stabilească şi un record în privinţa  minutelor fără gol primit, 1168.

Ultimul meci pierdut de Italia avusese loc în urmă cu peste trei ani, pe 10 septembrie 2018, 0-1 cu Portugalia în Liga Naţiunilor.

În cealaltă semifinală se întâlnesc, joi, de la ora 21.45, la Torino, echipele Belgiei şi Franţei.

Finala mică se va disputa duminică, de la ora 16.00, la Torino, iar finala mare tot duminică, de la ora 21.45, la Milano.

Ediţia inaugurală a competiţiei a fost câştigată de Portugalia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite