Muncă în folosul comunității și suspendare drastică pentru fotbalistul care i-a deranjat pe adversari cu un laser

0
Publicat:

Argentinianul Nahuel Guzman, portarul celor de la Tigres Monterrey, a primit o suspendare de 11 meciuri pentru că a folosit un laser pentru a-şi deranja rivalii de la CF Monterrey, în cursul derby-ului regional, a anunţat joi Comisia de Disciplină a Federaţiei Mexicane de Fotbal.

Nahuel Guzman și-a primit pedeapsa în Mexic. Foto Facebook
Nahuel Guzman și-a primit pedeapsa în Mexic. Foto Facebook

"Având în vedere natura fără precedent a situaţiei, sancţiunile impuse ar trebui să marcheze un pas înainte în sportul nostru pentru jucători, responsabili şi suporteri", a explicat comisia decizia luată, într-un comunicat. Pe lângă meciurile în care va fi suspendat, goalkeeper-ul argentinian a primit şi o amendă a cărei valoare nu a fost dezvăluită. El va trebui să efectueze şi muncă în folosul comunităţii.

Nahuel Guzman, de 4 ori campion al Meexicului, a folosit un laser verde pentru a-i deranja pe jucătorii de la CF Monterrey în cursul derby-ului din weekendul trecut, care s-a încheiat la egalitate, 3-3. Portarul cu şase selecţii în reprezentativa Argentiniei nu a evoluat în meciul respectiv, contând pentru etapa a 15-a a Turneului Clausura, fiind în recuperare după o accidentare. El a folosit laserul în timp ce urmărea jocul din tribunele stadionului BBVA din Monterrey, notează Agerpres.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite