Mouratoglou, răspuns șocant despre cazul Halep: De ce Simona e abandonată de fetele din circuit

0
Publicat:

Simona Halep (31 de ani, 34 WTA) se luptă pentru a-și salva cariera, după o suspendare care a scos-o din tenis din august 2022. În această perioadă, cele mai multe mesaje de încurajare pentru româncă au venit din partea unor sportivi retrași. Precum Boris Becker, Chris Evert sau Ashleigh Barty.

Mouratoglou

În schimb, în mod surprinzător, foarte puține jucătoare active, care evoluează acum în circuitul feminin, și-au asociat numele cu acest caz. Asta în ciuda faptului că „Simo“ a avut o imagine impecabilă în tenis, dar și multe prietene printre rivalele sale.

O explicație pentru tăcerea jucătoarelor aflate în activitate a fost oferită de Patrick Mouratgolou. Potrivit Europsort, antrenorul francez i-a răspuns unui fan al Simonei, care a vrut să știe de ce românca nu e susținută vehement de vedetele circuitului WTA.

Sunt speriate. Și au motive întemeiate să fie așa“, a scris Mouratgolou, fără să detalieze însă de ce sportivele respective, mai ales cele importante, ar fi speriate de a comenta acest caz de dopaj. Schimbul de replici pe care l-a avut Mouratoglou cu fanul lui Halep pe Instagram poate fi văzut mai jos.

Halep jpg
SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite