Moraru, finanţatorul care te chinuieşte până plăteşte: Pustai a povestit cum şi-a reziliat contractul cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerii Moraru
Valerii Moraru

Adus în iarnă pe banca giuleştenilor, tehnicianul de 47 de ani a fost concediat la începutul săptămânii, însă fără să-şi primească drepturile financiare prevăzute în contract. Astăzi, Pustai a povestit cum au decurs tratativele cu patronul clubului.

Valerii Moraru e în categoria patronilor care îşi concediază angajaţii cu uşurinţă, după care încearcă să-i şi păcălească la plata salariilor aferente.

Din această cauză, Rapid a ajuns într-o situaţie bizară în ultimele zile: a avut doi tehnicieni sub contract, Cristi Pustai şi Cristiano Bergodi. Primul a refuzat să-şi rezilieze contractul în condiţiile dorite de patron, iar abia astăzi, după mai multe zile de negocieri, părţile au ajuns la un acord.

„ Am reziliat contractul, ne-am înţeles. Am plecat acasă de dimineaţă. Am primit salariul pe luna martie şi urmează să primesc şi restul salariilor lunar, până în iulie. Am reziliat pe cale amiabilă şi am renunţat la bonusul acela în cazul în care echipa se salvează de la retrogradare. Dacă se salvează, domnul Moraru poate o să facă o donaţie la un centru de plasament. Am ţinut să-i arăt în timpul negocierilor că se poate şi altfel, că oamenii pot avea coloană vertebrală şi îşi pot cere drepturile. Din respect pentru suporteri nu am făcut ceea ce poate ar fi meritat, pentru că urmează un meci important“, a explicat Pustai la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite